Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgången skriker i ditt hjärta

Solnedgången skriker i ditt hjärta
slut,

aldrig
jag vill ej ha dig nu,

du låter
pressar mot en vägg,

flyr inåt för att tänka,
jag går vägen fram evigt ensam

och trivs




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-10 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth