Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista striden..


Slutligen möts vi då
öga mot öga,

som i en dröm
en torr stank gammal som livet själv breder ut sig,

det är ingen ide att kämpa
patron efter patron trycker jag i mitt magasin,

svetten rinner
livrädd,

nära paniken
klick, magasin i,

manelrörelse
nu öppnar jag eld,

ty döden sökte hämta mitt vavett




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-11 00:36



Bookmark and Share


  tidensvans
Alla krig, inre eller yttre, kräver sin tribut.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth