Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kysser jag din skugga

Nu kysser jag din skugga
lägrar din dröm,

inatt är du min igen
längtar efter värmen,

sanningarna
styrkan i din kärlek,

min intolerans dör i din kärlek
du ser bortom förnuftets gränser,

är min flicka
tiden står och vilar,

nära är din själ
mina gärningar dör i natten,

du förstår att helvetet existerar
kysser mina sanningar,

tillber min själ
du är en drottning

i landet bortom allt förnuft




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-11 01:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skall det låta
texten skall få en
att gråta, för att
vara bra annars
kan dra, med
droppande ögon
så säger ja´!
2010-02-11

  Gormsen
Mycket vacker, kärleksfull och skir dikt. Bravo Peter!
2010-02-11

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-02-11

  Sabina "ops"
värme
styrka
kärlek
kysser mina sanningar
så underbar
2010-02-11

  tidensvans
Har tillbringat en del tid i landet bortom allt förnuft...
Jag har tillfrisknat nu tror jag.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth