Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tända kärlekens vingar

Snabbt
gömmer sig de små sanningarna,

i djupet av mitt hjärta för att aldrig tända kärlekens vingar
grumliga ögon,

ser ju
bara

hat




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-11 20:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
så sant..
2010-02-12

  Anna*
Ja, sant
Tänkvärt
2010-02-12

  Jan Simonsson
Sant
2010-02-11

    Michael Lilja
Ja såna ögon
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth