Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målningen


Solen blixtrar över mina penseldrag
då jag målar din kärlek i olja

på en använd duk, en galeskapens dag som denna


kom hit och lägg dig brevid
dela mina tankar,

föd mitt barn
kyss mina sanningar,

älska nyanserna i mitt vara, samt djupet i min själ
vill du dela allt med mig som du sade?
du ska få en kyss


samt en ampull fentanyl
vi delar den,

finns rena nålar
sedan älskar vi båda döden och håller om


varandras tankar,
jag är snart fri


vi lägger oss i sängen och
betraktar varandras

själar, klarsyn

kärlek

värme

vi

2




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-11 21:24



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja...den var fin
2010-02-12

  Joakim Södersten
Jag känner stämningen du målar ... fina bilder som känns!
2010-02-11

  Suzy med punkterna
Gillar men skulle vilja utesluta raden....det finns rena nålar...den känns ovidkommande i den övriga känslan........ja du vet vad jag menar;=)
2010-02-11

  Emme VIP
Jättefin =)
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth