Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

kysste dina händer,
såg att alla gärningar lagt sig att vila i sommarbrisen vilken blåser mot min kind




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 23:59



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-02-12

  Emme VIP
Fin =)
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth