Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver sanning i ditt hjärta nu

Skriver sanning i ditt hjärta nu då vi har älskat
dina ögon ler,

vår natt består evig under stjärnorna
du glittrar utav doften utav en kvinna genom elden,

dina andetag

i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 01:20



Bookmark and Share


  poetryGirl
fint! Något för siten?

ps/vi har fått en viktig ny medlem
2010-02-12

  Nina Nightwish
Vackert, man känner eldens värme..
2010-02-12

  LenaJohansson VIP
fin...
2010-02-12

  Sabina "ops"
den här tar jag till mitt hjärta
så fin
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth