Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kärlek ska kännas




Mod

 

 

luften gick ur mig

jag trollbands

dina kyssar gjorde mig yr och

full av lycka på en och samma gång

om jag kunde hålla dig för evigt

skulle jag till slut våga

detta modiga enda

nämligen att få ha dig kvar

så nära...så nära




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-12 19:27



Bookmark and Share


  Epione VIP
Här ligger ett fint minne, härligt nära passionerat.
Tycker om längtan som lyser röd genom din text.
Fint flyt med styrka bakom orden.
Kanon bra
2010-02-15

    ej medlem längre
Kärlekens biverkning beskriver du väl i denna text... yrseln och ruset
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~