Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan bortom tiden

Nu sticker jag en laddad kanyl i venen
svetten är outhärdlig,

hjärtat exploderar
1000 helveten,

stansa
svar direkt,

in med skiten
värmen,

stickande värme ger mig möjlighet att älska dig till döden
ser bortom små sanningar,

botom havet stormar det i ett glas
det kände ni ej till.

Mitt hjärta framkallar sorg och lidande åt ägaren
trauman,

ingen hänsyn tagen
är jesus idag,

vänder andra kinden till och ler
åt träldomen,

maskarna som kryper inför sin enda gud- döden darrande av skräck
jag kryper snart inför ditt hjärta

sviker du åker många med mig på en resa till underjorden








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-12 19:28



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Du beskriver en träldom och ett helvete som jag är glad att jag inte behövt uppleva själv. Starkt och, märkligt nog, vackert.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth