Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste det


Rummet vi levde i
du var i underlandet,

hoppade genom speglar-sagor-mina tankar
verkligheten anade vi föga,

i en existens bortom logiken gav du mig din hand
silverringen blänkte i mörkret,

dina kyssar stal min själ på sommarängar utan vanmakt
renheten i mina sanningar var ännu ej förbrukade,

din ande smekte mina ledsamheter ur ett krus av tiden fyllt av honung tog du livet,

bortom bergen levde vi ett helt liv på mindre än en dag.


lyckliga




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 256 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-02-12 20:11



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker...
2010-02-13

  issac.a.m
Underbart!!
2010-02-12

    Niklas H
mmm, underbar
2010-02-12

  Emme VIP
Jättefin!
2010-02-12

  ~Leonardo~
Den andas skön lycka lång väg...
2010-02-12

  Jan Simonsson
Att leva sitt liv på mindre än en dag. Det är kanske kvaliten och inte kvantiteten som är det viktiga. De gyllene ögonblicken.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth