Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mitt ansikte

Kyla
se mitt ansikte,

pupiller som nålspetsar tränger in i dina tankar,
ropar kärlek,

ser hat
känner främlingen i dina tankar,

vet att jag är oumbärlig
kysser dina drömmar adjö,

biter av dig huvudet,
gråter i din kärlek,

patetiska åtbörder
hjältemod och sagor i en stämning du dirigerar utan egen valfrihet,

ty ditt fria val dog under min duell med tsaren utav ryssland

nu återstår bara saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-12 23:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-13

  Elaine.S VIP
Intensivt och starkt och ordet nålspetsar sätter ytterligare en skärpa i dina ord. Nakenheten i titeln och kampen att nå fram, ända in...starka känslor.

Vill framhålla raden " känner främlingen i dina tankar," dör den beskriver svårigheten att nå fram så bra.
2010-02-13

  Gawain VIP
Snyggt målande stil med lager av känsla- stor intensitet. Den här var riktigt bra.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth