Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din själ


Dina drömmar sammanflätade
med tiden,

kyssar
i mörkret,


finner du kärleken i mitt sinne
kastar oket av vanmakten,



inför döden är vi lika
kyss våra mardrömmar och känn min kärlek,


förlåta sanningen
sagor om en seger,

lever bortom hatet
nu tar jag med

din själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-13 00:13



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2010-02-13

  Gawain VIP
Ni är en man med en ansenlig, får jag nog säga, mängd välstämda strängar på Er lyra. Det låter vackert om den här, fritt flytande, medvetet smakfullt,,
2010-02-13

  Katten
inför döden är vi lika
kyss våra mardrömmar och känn min kärlek,

Just den biten gillade jag mest..bra skrivet
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth