Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes lögner var min kärlek denna natt

Hennes lögner var min kärlek denna natt
då vindarna slet ur ditt hjärta ur mitt bröst och slängde bort din kärlek ut i evigheten,

sökte länge,
såg ej dina spår bedarra nu,

en dimma bor förevigt i mitt hjärta
du visste ej om att vi älskade förgäves

trots den rena kärleken du bar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 01:37



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-02-13

  En strimma av guld
Grattis denna var mycket bra och säger så mycket.
2010-02-13

    glasa VIP
redan i titeln, kombinationen
lögner
som får vara någons kärlek
aj, den titeln fångar

sen känns dimman
som förmildrar

hela skriven
så jag bara måste läsa

och det var ..väl värt
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth