Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknad


vilt raseri
hagel,

svart hylsa
skickar ditt sinne till kyrkogården,

hemligheter släcks
fragment av ben klibbar fast i dina tankar,

de du ej han tänka fäster vi inget avseende vid
ty slocknat har din gälla stämma,

tystnad
blodig metallsmak i munnen,

detta är ju för helvete verkligt
jag är en mördare nu,

stal en existens
var ju fördjävligt,

skrattar högt
overkligt suddigt,

har en patron kvar
smällen tog mitt sinne med saknad där det klibbade ihop med dina tankar,

nu härskar tystnad

utan svek och lögner




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-13 15:35



Bookmark and Share


  poetryGirl
hemsk
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth