Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kallar mig vacker

Du kallar mig vacker
och jag ler
Vad är det du ser som
ingen annan ser

Du säger att jag är
söt och snygg
Med dig känner jag
mig så trygg

När du viskar att du
saknar min röst
Slår hjärtat dubbla
slag i mitt bröst

Du försöker få mig
att förstå att jag
speciell är
Av hela mitt hjärta
önskar jag att du
var här

Kan du förstå hur
mycket jag saknar
dig
Eller hur mycket du
påverkar och
betyder för mig




Bunden vers (Rim) av Emme VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-13 16:24



Bookmark and Share


  firefire
Sött med rim ibland! och klart han menar det,det är jag säker på;))
2010-02-13

  aol
underbar så nära mitt hjärta din dikt kom,
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP