Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Kärleken gråter


Nu ser jag kärleken gråta,
dina ögon,

blöta av en tår,
som sanningar om hjältemodet,

Den kräsna mannen
skuggan av deras helveten i dina tankar,

konstant mördande varje välbehag
trummande likt psykotiska apor,

dalar löven sakta nedåt
genom din själ,

faller
handlöst mot marken,

letar kraft i din historia
ge fan i den nålen,

den är oren
jag älskar dig för mycket,

gråter oceaner
stickningarna,

livet kommer tillbaka,

berusad själ

nu kan jag leva några timmar i din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-13 16:30



Bookmark and Share


  issac.a.m
mycket bra skrivet..
2010-02-13

  anita VIP
Underbar dikt.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth