Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, Mr

Elektronisk melankolimusik och
blixtar på tågledningarna
ljuger om världens skönhet

Hjärnans härdsmälta
i snönatten
med fingertopparna på bussrutan

Den ständigt pågående kärleksjakten
min drog är
spänningsromantik

Vad är samvete?

Dina knivögon
rakt i hungrigt blodigt hjärta
jag drack din charm i djupa klunkar
och blev obotligt berusad

Snälla
jag faller sönder

Rödvin viskar om egentligheter
förför blodet i omloppet
kring fantasier

Tunga gothkängor på isen
en svans av harmonisk cigarettrök
och känslorna triumferar över verkligheten

Ondskefulla i det gömda
smyger vi tassande förbi alla ogråtna tårar
iklädda svart dekadens
på vägen till den eleganta typen av död




Fri vers (Prosapoesi) av Ekorrtår
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekorrtår
Ekorrtår