Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klusterbomber

om det här var på riktigt

svalda klumpar i halsen blir
 klusterbomber av kvävda panikkänslor
vi
 spränger dem och drunknar i
 en flod av hesa skrik
vi var alltid

för mycket

han står på toppen av ett berg av
 eld i fast form

och är så vass att han 
river hål på folks drömmar

bara genom att visa sig i
 ögonvrån

om det här var på riktigt

om det här var på riktigt

ett regn av syra som tränger in i knottrig hud och
får
 synfält att fyllas av virvlande hallucinationer av

elektriska ålar frostig hud och blodfontäner
vi var alltid

för mycket

du är som att

förbränna minnen över en vild brasa utan

anledning till genomträngande skrik i

halvt sönderslitna kuddar

om det här var på riktigt

avbrutna knappnålar med

blodröda huvuden någon har

stuckit sin pupill och

lämnat kvar en rest av sig själv som

skramlar i fickan bland

flisor av bly och tobak



om det här var på riktigt




Fri vers (Prosapoesi) av Ekorrtår
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-20 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekorrtår
Ekorrtår