Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyresgästföreningens cirkus..

När jag va liten var vi med i hyresgäst föreningen...dom hade en lokal i källaren som vi hade ansvar för...där målade vi elefanter.. tigrar och prinsessor som gick på lina på väggarna..alla väggar va fulla med målningar. Vi brukade gömma oss där på nätterna ibland..och låsa dörren...när pappa var hemma och han var arg. En gång i timmen brukade jag få smyga upp till lägenheten och titta om han somnat...mig rörde han aldrig nämligen..det var mamma han va ute efter. Oftast hade han inte somnat utan var på toa och spydde..det lät äckligt..... Jag var lite stolt över det där inför dom andra 150 barnen som bodde i området..det där...att just jag hade varit mest i cirkus lokalen som var så fin...undra om elefanterna på väggarna finns kvar?..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-02-13 20:51



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En tragikomisk berättelse om en barns uppväxt och hemska sida samtidigt så förmedlar du det med en lättsam känsla och låter inte den hemska sidan ta över ditt liv utan vänder på det. Det är styrka.
2010-03-31

  firefire
fint skrivet om det ändå rätt jobbiga ,hemska..och det visar på ett barns ljusa sätt att trots allt se positivt på saker och ting...
2010-03-10

  sotvinge
Underbart berättat =)
2010-02-15

  aol
jag har varit medlem, kan bara säga där fanns det elefanter, bra text, blev lite nostalgiskt,
2010-02-13

  Popcorntankar
Rörande och smärtsamt rolig!
2010-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att vara medlem i den där meningslösa tråkföreningen.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP