Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka val


Rätt.. elleR fel

Varje dag
Alla sekunder väljer vi
Ja
Blir sååå trött!
Vet!

Hade varit så jävla skönt att få lämna över ansvaret på någon annan.

Är dock inte så
Styr gör jag själv
Över mitt liv
Jobbigt?

Ja

Men fantastisk !

Jag styr jag bestämmer vem hur och vad jag
ÄR
Lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-10 23:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja så skönt,trots allt
mellan alla
"små" besvär
i ens liv så
Bestämmer
ingen Putin
Att du skall
ut o mörda
andras liv
eller själv
bli slaktad?


2023-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Och du kommer också att få stå till svars för dina vägval. Framför allt ett av dem.
2023-02-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP