Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dadaism är att tro sig vara en ängel, och därmed kasta sig utför ett stup i tron att vingarna bär!


Dadaistens kärleksförklaring

Jag älskar dig
ty du har badat i mina drömmar,

sett på då vi slaktade de blåa
stekte tomter under solen,

jag bäddade vår grav med rena lakan
den väntar tyst,

men skit i det
nu ska vi mysa tillsammans gumman,

kyssa trädkronorna
se in i solen,

tappa hatet
blåsa upp varandras kärlek,

att älska med dig är skönhet
dina kyssar är underverk,

min tid på jorden spyr ofta ut sin avsky
de ser oss ej,

detta är basalt

vi lägger oss i sängen älskling och låter idioterna ta kål på varandra medan vi älskar







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 22:19



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth