Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelskt talspråk från modern tid, finns som siggys och icons lite här och var på internet.


En Sann Vän

En vän sitter bredvid dig och tröstar dig när han gjort slut...

Men en sann vän kliver fram till honom,
ser honom djupt i ögonen och säger;
'Det är för att du är gay, eller hur?'




Övriga genrer av Gylling
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-13 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gylling
Gylling