Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken i vår gryning

Du är en ros i mitt hjärta nu inatt
ty kärlek kom,

jag tog din kropp
du smälte samman med mitt hjärta

kärleken i vår gryning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-14 00:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker..
2010-02-15

  poetryGirl
gillar
2010-02-14

  Nina Nightwish
Mjuk, fin text..
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth