Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valentinkoden

 

 

Transformation

stoft till liv

 

Ensamt mörker

gemensamt ljus

 

Fullkomligt  och gyllene

 

Kärleken [säger Afrodite]

påminner oss om

 

evigheten

 

Inte bara idag

[viskar Eros]




Fri vers av J A Nicander
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 11:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag fattar inget av den här texten som antagligen är poesi, men jag känner igen vissa ord, utöver namnen Afrodite och Eros vilka får texten att kännas som om det är en text att lägga såsom på minnet
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander