Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Implicit förståelse- Metapoetisk betraktelse IV

 

Ord töar

till symbolisk begrundan

 

Bortom beskrivningarna

vilar de [tysta upplevelserna]

 

Deras väntan [på nuet]

är tröstlös

 

[Be]tydelsen

agnostisk

 

I pölar av bläck

speglar de sig

 

utan att se

en mening

 

Sanningen är

en [potentiell] lögn

 

Åtminstone i ord




Fri vers av J A Nicander
Läst 649 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-27 20:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag håller med om det där sista, åtminstone i ord
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander