Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ursprungligen Skriven 23/6 2017, redigerad 2023


Midsommarfröjd

Mången blomkrans bunden och buren

Mat, sång och skratt
och när tröttheten oss kommit ifatt

folket åka hem till sitt

Nöjda och mätta
i soffan sig sätta

Prata glatt om dagens fest
Minnas och njuta midsommaraftons rest




Fri vers av J A Nicander
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-07-23 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander