Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller nja. jag är ingen knarkare, om ni tror det


cocillana

och jag som trodde att morfin
skulle smaka sött,
som det där pulvergodiset man köper i små plastfrukter

istället smakade det syrligt och tjock i medicinflaskan.

cocillana skulle hjälpa mot halsen, nu hjälper det mer mot näsan,
och springer iväg med mina ben i någon slags drömvärld,
de domnar bort
mina armar
skriver sakta

mitt huvud
tänker sakta
vill ha mer

godis vill ha mer
medicin

magen
kroknar
huvudet
smäller
i
tangentbordet:

rfrgvtiuhhjuyer5tgk




Fri vers av lastnights_reddress
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-10-31 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lastnights_reddress
lastnights_reddress