Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten tant idag på bob


hatkärlek, till tanten

skitsamma

skittant, du är ganska smart
du är ganska pryd
ändå blockerad i din skalle och lite
ja vad ska man säga, lite småefter
du fattar liksom inte poängen
greppar du? greppardugreppardugreppardugreppar du?
kanske
jag greppar inte
du är pryd
tack för idag säger du, du gillar honom men du hatar det han gör du hatar allt vad han är
syskonkärlek
kärlekshat
hatbroder
broderskap
skapligt
vackert
nu gick tanten, nu har jag svettiga och krampiga händer
fan också
vänsterhänt skulle man va
vänsterhanden sitter i håret och chillar
kluvna hårtoppar
handsvetten, balsam, rengör mig
du stinker, kärring
kärring, du stinker
jag älskar dig du är jag jag är du ju mer vi är tillsammans, vi lär oss, vi präglas, bli som jag kärring, härmed är du min närmaste vän
köttbulle
jag kommer aldrig se dig igen, din väska är full av köttbullar, full av köttbullar, är också full av ben och hud, en hel del pride and predudice, fördomar
men väskan är öppen för nya intryck, köttbullar av en annan färg och form
mamma scans
grekiska
mmm.




Fri vers av lastnights_reddress
Läst 617 gånger
Publicerad 2005-12-11 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lastnights_reddress
lastnights_reddress