Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Mer än livet


Jag såg hennes tårar
älskade det välbekanta dragen,

ty det var min utvalda
hennes hjärta låg länge i mina händer,

fyllt av hopp,styrka och vanvett
mina känslor dansade i perferierna,

en ugn av plågor
blod vilket runnit ned i kärleken,

fördunklade vad vi såg
men jag vet min sanning,


jag ska älska dig förevigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-14 13:39



Bookmark and Share


  tidensvans
Ja, vad kan man begära mer än livet...
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth