Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla som är välkommen

Ler så där konstigt, skakar
på huvudet och frågar vad
det är med mig

Känns liksom annorlunda
på något sätt

Tänker på sådant jag drömt
om och vill veta mer

Precis som om något vaknat
inom mig och jag undrar

En känsla som är välkommen,
lite spännande men också
farlig

Slår bort den tanken en stund,
ler vidare och känner mig
sådär glad




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-14 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP