Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg hennes andetag i regnet

Såg hennes andetag i regnet
väntande minuter,

bilden av ditt vara
alla dofter,

din kärlek mötte mina tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-14 17:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert..
2010-02-15

  tidensvans
Att andas i samma andetag är stort...
2010-02-14

  Suzy med punkterna
Mycket fint Peter
2010-02-14

  lodjuret/seglare VIP
som sagt, bättre och bättre
känslosamt, snärtigt enkelt
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth