Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sa till mig att allt var slut mellan dem
och det jag såg i hans ögon gjorde ont.




Ont av kärlek


Livet är itu

 har ont

inuti

 

fasthållen

 

Allt blev stort

 av mycket

lite

 

mörklagt



Om en fortsättning

 når dit

in


vet bara du. 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-14 19:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt, gör ont att läsa
2010-02-15

  aol
gjorde ont,
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP