Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråten

En mörk ängel går förbi
rummet inom blir kallt
och ekande.
Vill skrika,
men får inget ljud.
Innan tårarna kom
fick vinden
pressa ögonen att rinna.

Ängeln passerar
men vänder och säger:
"Vad är det för skillnad
när den du mistat
har mistat allt?"

Men till sist kommer ändå gråten
huru förlösande.




Fri vers av Ann Ode
Läst 156 gånger
Publicerad 2010-02-15 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann Ode