Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista brev

Ett brev
fyllt med så mycket känslor
förklaringar
och förlåtelse

Förlåtelse
för att jag fanns
levde ett liv i skymundan
för att jag inte försvann tidigare

Ett sista brev
färgas rosa
utav tårar och blod

Döden
en enkel biljett
en resa utan slut




Fri vers av TigerToffie
Läst 299 gånger
Publicerad 2010-02-15 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie