Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslomässigt fall

Mörkret omgärdar mig
Sluter sig närmare
Tills det har mig i sitt grepp

Skakar

Skriker men inget kommer ut
Krafsar, slår och sparkar
Inget hjälper

Skakar
Gråter


Tumlar bara runt
Kan inte samla några tankar
Ett enda virrvarr

Skakar
Gråter
Rädd

Mörkret dränker mig
Inget hjälper
Ingen hjälper




Fri vers av TigerToffie
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-02 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie