Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min morfar som gick bort i Leukemi


Förråd av din egen kropp

Ett samtal
fyllt med tårar
tomhet
och sorg

För två timmar sedan fanns du
nu är du borta
tagit ditt sista andetag
sagt dina sista ord

Lämnade oss kvar
för att sakna
den som alltid
funnits för oss

Du pinades
men stod ut
Du förrådes
av ditt blod -
din egna kropp

Länge stod du ut
mot det oundvikliga
Stöttade oss in i det längsta
tills kroppen vann




Fri vers av TigerToffie
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-03-13 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TigerToffie