Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårkänslor påväg


Duvkärlek

Duvor faller ut från de gamla husen
Nu börjar deras tid
handlöst faller de efter varandra
kysser varandra i luften passionerat
över kullerstenen

Snöflingor fastnar på strumpbyxorna
de är snart prickiga
Faller runt runt
ser himmlen över torget
grå

Duvjakt
jakt på kärlek och kyssar
kunde duvor le hade de gjort det nu
inte konstigt att de flyger så fort

Fågelkvittret överröstar
långsamt
stadsbussarnas trötta
suckande

segrar

två plusgrader och duvkärlek

vår?




Fri vers av Karin E
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-02-15 08:53



Bookmark and Share


  PoeticImpuls
Riktigt bra diktat!
Gåshud längs ryggen
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E