Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006


Är jag vacker utan dig

Jag har alltid undrat
vem jag är utan dig

Du sa att jag var söt
och vacker

Är jag det utan dig
också

Du sa att du älskar
mig

Är jag älskad utan
dig också

Du sa att jag var
speciell

Är jag verkligen det

Är jag söt, vacker,
älskad och speciell
utan dig

Det är bara du som
har talat om det för
mig

Och det är många
år sedan jag hörde
det sist

Så vem är jag utan
dig?



















Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2010-02-15 09:41



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Mmm...mitt i prick bara.
Säger enkelt allt.
2012-05-06

  Nikolai Jungsin VIP
Många frågor...
svaren vet bara utvalda..
och de är vackra ord
2010-12-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fantastiskt vackert skrivet. Gillar. =)
2010-04-27

  Farbror
Man fick en sådan där bekväm ångest utav denna. Jag gillar den starkt!
2010-02-28

  kärleks ängel
underbar!
2010-02-20

    Max Poisé
den är klockren i sin uppmärksamhet...
Salute!!
2010-02-19

  *Camilla*
Ja det är väl det man frågar sig
om vem man är
utan den andre, sen som faktiskt
bekräftat det man hoppats

Är man det
ensam med?

Jag tror det. Bara det att man glömmer påminna sig själv det
man pratar sällan med sig själv.
tyvärr

-Camilla
2010-02-19

    ej medlem längre
Visst är det skönt att få allt det där bekräftat av en annan men innerst inne vet man hur vacker, speciell och älskad man är:)
Jättefin text!
2010-02-19

  Poson
Tänkvärd och vacker
2010-02-19

  Pyrén
Wow, det var verkligen en riktigt speciell och fin text.
Jag älskar titeln.
2010-02-18

    Nicklas VIP
Det tror jag verkligen att du är!
Men för att en person verkligen ska se allt det som är speciellt, och vackert (på insidan också) så måste man ju släppa in någon på djupet. Och det är inte många som får komma så långt.

Sedan är folk kanske för dåliga på att ge komplimanger.
I ett förhållande kan man ju börja ta varandra förgivet också, vilket är livsfarligt egentligen.

Man får försöka att ha ögonen öppna.

Du är säkerligen alldeles underbar som du är. Men vi alla behöver väl våran "andra halva" för att känna oss hela!
2010-02-17

  aol
en så underbar frågande dikt
2010-02-15

  Andrum
En skör pärla! Underbar dikt
2010-02-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Emme!

Vacker inuti - och glansen sprider sig till ytan. Hälsar Fredrik
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP