Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar skydd

Under en blå himmel
står du

Under en grå himmel
står jag

En mur har byggts upp
mellan oss

Ibland får vi se en glimt
av varandra

Du ligger på en strand
och solar

Jag tar skydd under ett
paraply

Muren går inte att riva

Då och då går vi på var
sin sida

Ibland kan vi viska några
fina ord




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-27 10:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att leva i skilda världar och ändå känna gemenskap.
2024-05-27

  Max Poisé VIP
Sällsamt Emme! Gillar!
2024-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP