Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Janu

Vita väggar inhalerar
exhalerar mina tankar
och jag ser rök från alla rör
som ringlar om mig

De har saker här att göra
uträtta, genomföra
Påbörja och avsluta
Inspirera och färdigställa
dystopin

Med ledsna ögon
anklagar, ler, förbannar
förälskar mig i
dig!

Jag spottar på dina gränser
och jag drar ut vartenda
hårstrå från din hud
fastän du säger nej




Fri vers av Leonea
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonea