Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljud är ljud

Jag gör musik
av oväsendet

Jag gör bullret
vackert

Oljuden blir ljud
när det vackra avtecknar sig
ur mitt buller
när musiken formas
ur mitt oväsen
när kreativiteten flödar
ur mig




Fri vers av Leonea
Läst 257 gånger
Publicerad 2010-03-11 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonea