Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rota

Jag tog din mask utan tillåtelse
Liksom jag tog ett ljud
ifrån din mun

Det ljud jag tog ska du få höra
igen
och igen
och igen, igen, igen

Jag slukas av det gröna och det bruna och det blå
och växer fast




Fri vers av Leonea
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonea