Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Då jag först såg dig

jag kysste tanken på din själ ren,
du såg min smärta utanför all vedertagen dekadens,

varet letade sig genom en blodförgiftning,trots detta älskade du kved ej, ens då smärtan voro outhärdlig,

min flicka utav guld, sliten mellan två världar ,kärlekens och din egen,
plågat, sött anletsdrag visar kyssen du gav den första kvällen,

då vi var tvugna att smyga med vår kärlek,









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-15 11:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2010-02-15

  LenaJohansson VIP
vackert
2010-02-15

  LenaJohansson VIP
vackert
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth