Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du älskar mig

Om du älskar mig, visa detta denna gråa dag, kasta helvetet i soptunnan, säg att du är min i evigheter utan smärta, ta emot den jag är i ditt hjärta, förlåt min vansinniga läggning, se mig i ljuset av vår kärlek, vilken växer med avståndet, långt men ändå kort, cellen är så liten, dömd på indicier av världen, gömd av tiden,

tag min kärlek i din hand
vandra brevid mig

gör mig säker
på att det

är vi som

smälter samman för att älska varandras svagheter för evigt







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-15 11:55



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Yag gilade mycke den dikten!
Min ven!
2010-02-15

  Nina Nightwish
Den här gillar jag skarpt, vacker!
2010-02-15

  LenaJohansson VIP
ja....mycket vacker....
2010-02-15

  Stefan Höglund
Otroligt vacker kärleksförklaring, samtidigt språkligt suveränt som alltid.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth