Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev denna när jag var 12 år gammal. det är 6 år sen.


äntligen

jag ser fast jag vill inte se
jag hör fas jag vill inte höra
jag tiger fast jag vill skrika
jag är bunden fast jag vill springa
jag är in låst fast jag vill vara fri
jag vill röra dig fas jag är förbjuden
jag fattar allt fast jag vill fatta noll

jag blundar och ser inte
jag hör inte
jag skriker
jag springer
jag är fri
jag springer till dej
jag ser dej
jag slår dej
jag rör dej hårt
jag fattar noll

äntligen




Fri vers av Tj_Cinderella
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tj_Cinderella
Tj_Cinderella