Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbart att fiska o ännu mer underbart att fiska med någon man älskar !


Fiske tur !

Det är lugnt o stilla.
en ljummen sommar kväll.
Vattnet ligger stilla förutom där fisken fångar äckel mygg.
Vi kämpar med att få ut Lill båten ur vassen.
Sakta ror vi ut bland stora stenar.
Vi glider ut med klumpiga årtag bara en liten bit bort.
Små pratar om vilka drag som är bäst.
Jag övar några kast ut o sen kasta vi för fullt mot vassen.
Små fisk nappar, känsla av ren lycka o en o en annan misslyckad kamp med bjässen.
Timmarna o solen flyr.
Mörkret o hungern lägger sig då vi ror hem igen.
Gubben kämpar med att få båten i land.
Hand i hand går vi leende genom skogen.
Hittar en o annan fet padda att göra narr av.
Helt lyckad kväll bara du o jag o sommar natten. 




Fri vers (Fri form) av Tj_Cinderella
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-02 21:00



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat
2012-09-02

  Decerto
Fint skrivet :)
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tj_Cinderella
Tj_Cinderella