Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara undra


skulle du bry dig?

om jag skulle försvinna
och ej komma tillbaka
skulle någon mej vilja finna?
skulle media en historia baka?
skulle du gråta?
skrika ut mitt namn?
med kinder våta
vilja ha mig säker i din famn?
skulle du gå vidare?
när det blir vår
hitta något finare?
efter några år
men ingen bryr sig när jag är här
KAN NI INTE FÖRSTÅ VEM JAG ÄR!?!?!?




Fri vers av Tj_Cinderella
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 17:20



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycker bra skriven.
2010-03-08

  grodsaker
man skall inte låta andra styra sitt liv
det är bättre att bry sig om sig själv
än att låta andra göra det.

bra att låta känslorna gå ut i dikten.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Tj_Cinderella
Tj_Cinderella