Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lärare kan såra en oxå


bosse

jag är inte osynlig
jag är inte tyst
du är oförlåtlig
du är så jävla oschysst
jag svarar högt och tydligt
alla hör förutom du
allt du säger gör jag lydigt
du glömmer vad jag gjort
det är så lätt att såra mig
tro mig jag glömmer inte fort
hat börjar växa mot dig
tårar som vill ut
jag räknar sekunderna
kan inte lektionen ta slut
hör gör klasskamraterna
jag känner mig inte välkommen
förtroendet dog
pga dig får jag dåliga omdömen
lätt fick jag nog
jag vet att jag är ensam kvinna
men vad har det med saken att göra
jag kämpar för att vinna
jag kämpar för att du ska höra
mina ord jag skriker ut
arbetet jag gjort
skolan är inte slut
men jag skyndar ut fort
när du mig glömmer
tårar som vill ut
kon inte bara lektionen va slut




Fri vers av Tj_Cinderella
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-02 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tj_Cinderella
Tj_Cinderella