Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

Du såg de gömda tårarna i varje tanke
kraften i ditt sinne,

vacker poesi
döda blommor i vaser utav fruktan,

krypande närmade vi oss sanningen
brinnande vener,

skräckfilmer utan slut

anfrätta ögon
vi saknade nu all empati med dödens kyssar samt ditt hat,

i mörka rum kved du ut din saknad
renade min själs alla förlägenheter,

kastade helvetet i mina ögon
dödade en papperstår,

sanningarna du bar
vi krymper ju,

det blöder ur hjärtat
blicken färgas röd

du var min en dag i tiden








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-15 20:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket bra skriftat
2010-02-15

  LenaJohansson VIP
bra
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth