Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Dold

Kärleken doldes slutligen av livet
besatte dina drömmar,

dina vener tvingades att fylla på med smärtans lindring

i solen efter sticket
var du kärlek,

hopp och tro

fan också




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-15 21:27



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth